Sportolási lehetőségek

Kisvárda és környéke számos lehetőséget kínál a sportolni vágyók részére. Az amatőr és profi sportolók is megtalálják a számukra szükséges feltételeket, sportpályákat, mindemelett minden igényt kielégítő szolgáltatást biztosítunk csapatok részére, edzőtáborok szervezésére is.

MOZOGJON KISVÁRDÁN! – SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK FELNŐTTEKNEK
Kattintson a legaktuálisabb sportolási lehetőségekét!

 

LABDARÚGÁS
Nagy hagyománnyal bír Kisvárdán a labdarúgás. Városunk csapata, a Kisvárda Master Good a magyar bajnokság legmagasabb osztályában szerepel, melynek vadonatúj otthona az Új Kisvárdai Stadion. A Várda Sport Hotel közvetlen szomszédságában fekvő várkertben az impozáns stadion mellett füves, műfüves és fedett edzőpályák várják az amatőr és a professzionális csapatokat. A kiváló minőségű pályák minden igényt kielégítően alkalmasak a hozzánk érkező csapatok rövid felkészülési programjának szervezésére, mindemellett minden feltétel adott egy hosszabb terjedelmű edzőtáborban való részvételre is. A hotel és a sportkomplexum közvetlen közelsége kiváló esélyt nyújt a nyugodt és minőségi felkészülésre. Részletes ajánlatunk labdarúgó csapatok számára ide kattinva elérhető.

 

 

KÉZILABDA
A Kisvárdai Kézilabda Club női csapata több éve meghatározó tagja a hazai kézilabdázás elit mezőnyének. Emellett a férfi szakágban és az utánpótlás terén is számos sikerrel büszkélkedhetünk. Városunkban több sportcsarnok áll rendelkezésére azoknak a profi és amatőr kézilabda csapatoknak, akik ennek a sportágnak a képviselői. A város több pontján, a Várda Sport Hoteltől néhány percnyire található létesítmények maximálisan szolgálják a sportág fejlődését, a benne sportolók kényelmét. Részletes ajánlatunk kézilabda csapatok számára ide kattintva elérhető.

 

 

ATLÉTIKA
A 400 méteres, a célegyenesben nyolc, a kanyarokban hatsávos külső rekortánpálya (plusz az általa körbeölelt labdarúgó pálya felújítása), a hetvenméteres, hatsávos, ugyancsak rekortánborítású futófolyosó plusz a tornaterem megnagyobbítása és a hozzá tartozó öltözőkkel együtt történt felújítása 2018-ban került megvalósításra. Az Atlétikai Centrum részletes bemutatása ide kattintva megtekinthető.

 

LOVASSPORT
Az Ameko Lovas és Szabadidőcentrum 1990-ben alakult.  Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon az elsők közt megalakult és azóta is töretlenül működő magánkézben lévő Lovasklub vagyunk. Lovardánk a Magyar Lovasturisztikai Szövetség által 4 Patkósra minősített lovarda. Kezdetben két lovunk volt de az idő során lovaink száma 20 felé emelkedett. A Lovascentrum részletes bemutatása ide kattintva megtekinthető.

 

 

KISVÁRDA, A SPORTOS VÁROS
A professzionálisan működő sportcsapatink mellett további lehetőségeket biztosítunk vendégeinknek. A vízi sportok kedvelőinek ajánljuk figyelmébe az Aquacinema Uszoda és Csúszdapark területén található, 50 méteres verseny úszómedencét (melyet a Várda Sport Hotel vendégei minden reggel - az uszoda nyitva tartását figyelembe véve - 6 és 8 óra között ingyenesen vehetnek igénybe),valamint minősített gyógyvizünket. A Tisza és a Rétközi tó mindössze néhány km-re található, ahol lehetőség van evezésre, kajak-kenuzásra. A folyamatosan bővülő kerékpárút hálózat kiváló esélyt kínál arra, hogy kétkeréken jussunk el a sportolási helyszínünkre.

 

Edzőterem

A sport szerelmeseinek lehetősége van ingyenesen igénybe venni az edzőtermet, amely a futball stadionon belül található meg.

Az alábbi listában mindenki megtalálhatja a számára kedvelt sportolási lehetőségre alkalmas pálya, csarnok, terem elérhetőségeit.

Sportolási helyszínek, lehetőségek Kisvárdán és környékén:

ACK ATLÉTIKAI CENTRUM KISVÁRDA
4600 Kisvárda, Iskola tér 2.
ackisvarda@gmail.com

VÁROSI SPORTCSARNOK
4600 Kisvárda, Flórián tér 6.
+36-45/405-242

AQUACINEMA USZODA ÉS CSÚSZDAPARK
50 méteres verseny úszómedencével
4600 Kisvárda, Városmajor utca 43.
+36-45/420-063

KISVÁRDA MASTER GOOD FOOTBALL CLUB
4600 Kisvárda, Flórián tér 6.
kisvarda@kisvardafc.hu

KKC KISVÁRDAI KÉZILABDA CLUB
4600 Kisvárda, Flórián tér 6.
info@kisvardaikezi.hu

KISVÁRDAI TENISZ
4600 Kisvárda, Flórián tér 6.
+36-45/405-242

DÉLIBÁB ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
4600 Kisvárda, Somogyi Rezső u. 1.
delibab.ami@gmail.com

AMEKO LOVASKLUB ÉS SZABADIDŐCENTRUM
4495 Döge Kossuth 278.
ameko@axelero.hu
+36-20/924-4792

KYOKUSHIN KARATE DO SC KISVÁRDA
+36-20/528-7685

ÖT ELEM WING TSUN KUNG FU KISVÁRDA
4600 Kisvárda, Várday István út 19-21.
+36-30/710-1413

KKB KISVÁRDA ÉS KÖRNYÉKE BRINGÁSOK
+36-20/398-6789

TRX IZSIPI ÁGNESSEL
+36-20/495-2511

STEP AEROBIK BORBÉLY GÁBORRAL
+36-70/360-0191
bgabi85@gmail.com

L.M.A FITNESS
4600 Kisvárda, Várday István út 25.
+36-70/389-6063

KERÉKPÁRUTAK
Kisvárda-Döge, Kisvárda-Fényeslitke, Kisvárda-Ajak között, Kisvárda-Anarcs között