A hotel

 

A Várda Sport Hotel Kisvárda egy közkedvelt részén, a Kisvárdai vár szomszédságában, a várkert nyújtotta nyugodt, csendes környezetében található. A hotel logójának története több száz éves múltra vezethető vissza: a logónkban található "Varda" felirat egy 1453-ban jegyzett "A Várdai birtokok (...) jegyzéke" elnevezésű oklevélben említi Kisvárda nevét ebben a formában. Az okirat digitális másolata itt tekinthető meg.

A hotel minden igényt kielégítő felszereltsége és szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak sportcsapatok, egyéni sportolók felkészülésére, edzőtáborok szervezésére. Régiónkban és városunkban megszálló professzionális és amatőr csapatok részére egyaránt kiváló helyszínnel szolgálunk, legyen szó egy mérkőzés előtti felkészülésről, vagy akár egy hosszabb időtartamú edzőtáborozásról. Kiválóan alkalmas helyszínek egész sora várja a sportolni vágyó vendégeinket, melyekről ide kattintva részletes tájékoztatást olvashatnak weboldalunkon.

A teljesesség igénye nélkül: Új Kisvárdai Stadion, labdarúgópályák, fedett és szabadtéri edzőpályák, uszoda - 50 méteres versenymedencével és számos további kiváló adottságokkal és felszereltséggel rendelkező helyszín. Mindezek mellett a kerékpározás, kajak-kenu sport szerelmeseinek is alkalmas helyszínt biztosítanak városunk létesítményei, valamint a Tisza és a Rétközi tó közelsége.

Szeretettel várunk minden a régiónkba, városunkba érkező utánpótlás és felnőtt korosztályú profi és amatőr csapatot, akik bajnoki-, kupa- vagy torna szervezésű mérkőzésük előtt kívánnak a közelben megszállni. A hotel és a sportkomplexum közvetlen közelsége kiváló esélyt nyújt a nyugodt és minőségi felkészülésre.

A csapatok szakmai felkészülésének és a taktikai megbeszéléseinek tökéletesen alkalmas helyszíne lehet konferenciatermünk, mely akár 112 fő befogadására is alkalmas. A terem egyben és külön, kisebb részekre választva is használható, mely projektorral, vetítővászonnal felszerelt, légkondícinált helyiség.

Egy aktívan, sportolással töltött nap után igazán felemelő nyugodt környezetben, a Kisvárdai várra néző teraszunkon elfogyasztani egy hűsítő italt, vagy éppen a hotel wellness részlegén felfrissülni. A sportolás mellett legalább olyan fontos a pihenés, a regeneráció is. Hotelünk és közvetlen környezete számos aktív és relaxációs feltöltődési lehetőséget kínál. A közvetlen szomszédságunkban található gyógyvizes fürdő egyedülálló módon segíti a fáradt izmok gyors regenerálódását, hotelünk az egyetlen, ahonnan közvetlen átjárást biztosítunk. 

A hotel képekben