Szolgáltatásaink

Szeretettel várjuk sportolni vágyó vendégeinket. Hotelünk kiválóan alkalmas amatőr sportolók és profi sportcsapatok felkészülésére, edzőtábor szervezésére is, a Várda Sport Hotel a rekreáció pompás tere. Szolgáltatásaink magas szinten szolgálják az edzések, taktikai elemzések sikerét, és minden feltételt biztosítanak a regenerációhoz, feltöltődéshez.

MOZOGJON KISVÁRDÁN! – SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK FELNŐTTEKNEK
Kattintson a legaktuálisabb sportolási lehetőségekét!

PARKOLÁS, RECEPCIÓ

Vendégeink a hotel parkolóját ingyenesen használhatják. A szobákat az érkezés napján 15:00 órától foglalhatják el, és kérjük, hogy azokat a távozás napján 10:00 óráig legyenek szívesek elhagyni. Recepciónk reggel 8-tól este 22 óráig áll a vendégek rendelkezésére, a szobák elfoglalása ebben az időintervallumban lehetséges.

 

 

WELLNESS

A minden nap 17-20 óra között igénybe vehető wellness részlegünk ideális az aktívan töltött nap utáni lazításra, kikapcsolódásra. A végigsportolt nap után jólesik a kikapcsolódás. A 16 férőhelyes finn szauna, a 6 férőhelyes gőzkabin és a 10 darab pihenőágy mind az Ön kikapcsolódását segíti.

 

 

KONFERENCIATEREM

Szállodánk két légkondícionált, projektorral felszerelt konferenciateremmel rendelkezik, melyek egyike egybenyitva és két teremként is használható. Ideális választás kisebb megbeszélésekhez, de akár nagyobb előadások lebonyolításához is.

Nagy konferenciaterem   148 m2 / 112 fő részére
Nagy konferenciaterem különválasztva I. terem   74 m2 / 56 fő részére, II. terem   74 m2 / 56 fő részére
Kis konferenciaterem   67 m2 / 55 fő részére

 

 

ÉTKEZÉS
Vendégeink részére svédasztalos reggelit biztosítunk hotelünkben 07:30-09:30 között. Vállaljuk továbbá sportcsapatok egyedi étkezésének ellátását is, lehetőség van egyedi menü kialakítására.

 

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK

Kisvárda és környéke számos lehetőséget kínál a sportolni vágyók részére. Az amatőr és profi sportolók is megtalálják a számukra szükséges feltételeket, sportpályákat, mindemelett minden igényt kielégítő szolgáltatást biztosítunk csapatok részére, edzőtáborok szervezésére is.

A weboldalunkon található listában mindenki megtalálhatja a számára kedvelt sportolási lehetőségre alkalmas pálya, csarnok, terem elérhetőségeit. A felsoroltak közül mindenképp kiemelendő a labdarúgás számára az Új Kisvárdai Stadion, a füves, műfüves és fedett edzőpályák. A hotel közvetlen szomszédságában, a Kisvárdai vár kertjében található labdarúgó pályák kiváló minőségűek, a stadion impozáns létesítményével együtt.

A kerékpár szerelmeseinek lehetőség van kerékpár kölcsönzésre is, azonban előzetes egyeztetés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez. 

 

Vízi sportok

A vízi sportok kedvelőinek ajánljuk figyelmébe az Aquacinema Uszoda És Csúszdapark területén található, 50 méteres verseny úszómedencénket (melyet a Várda Sport Hotel vendégei minden reggel - az uszoda nyitva tartását figyelembe véve - 6 és 8 óra között ingyenesen vehetnek igénybe), gyógyvizünket. Szállóvendégeink részére közvetlen átjárást biztosítunk a hotelből a strandra és az úszómedencéhez. Tudjon meg még több információt az Aquacinema weboldalán, tájékozódjon a jegyárakról.

 

A Tisza és a Rétközi tó mindössze néhány km-re található, ahol lehetőség van evezésre, kajak-kenuzásra. A folyamatosan bővülő kerékpárút hálózat kiváló esélyt kínál arra, hogy kétkeréken jussunk el a sportolási helyszínünkre. A sportolási lehetőségek teljes listája, elérhetőségekkel együtt ide kattintva elérhető.

 

Edzőterem

A sport szerelmeseinek lehetősége van ingyenesen igénybe venni az edzőtermet, amely a futball stadionon belül található meg.